Vi er veldig fornøyde med dere som utleier da dere ser våre behov og tilrettelegger etter våre ønsker.
Ordner opp raskt dersom noe skjer og har alltid gode løsninger når vi som leietagere finner på nye ting eller endrer våre behov.
De er en flott gjeng og gode samarbeidspartnere.

Kenneth Hultmann, GBS Malerservice AS

Containergruppen Norge har vært leietaker hos MM Eiendom i et år.
Fra befaringsprosessen og under hele leietiden har vi følt oss meget godt ivaretatt av en profesjonell og løsningsorientert utleier.
God oppfølging, enkel og rask tilgang til selskapets driftspersonale og tilbud om fellesløsninger som oppgradering til fibernett initiert av utleier er noen positive erfaringer så langt.
Med fornuftig leie kostnad og en utleier med eiendomsmasse som kan tilpasses vår vekst, gjør det enklere for oss å være langsiktig og ha fokus på vår drift.

Bjørnulf Hansen, Containergruppen Norge AS

Vi er leietakere hos MM Eiendom i Ringvegen 8B.
Vi kan ikke få fullrost Markestad som utleier, de stiller opp og legger til rette for sine leietakere som er uvurderlig.
Vi anbefaler dem på det sterkeste.

Stian Bådstad, ISS Facility Services AS

Vi som leietager opplever dere som en meget profesjonell, ryddig, pålitelig og jordnær utleier som er lett å forholde seg til. Dere liker at ting er i orden og er raske til å utbedre skader/feil som kan oppstå, og det er noe som passer oss meget bra.

Finn J. Johansen, Møller Bil AS

MM Eiendom har fra vår første henvendelse via telefon, fremstått som en profesjonell aktør. Grundige i planleggingsfasen og gode gjennomføringevner og ikke minst gode kontakter med seriøse håndverker bedrifter. Vi har opplevd en ekte velvilje for å imøtekomme kundens ønsker/ behov. Sist, men ikke minst så har de ansatte en inkluderende og avslappet stil som gir undertegnede tro på et langt og fruktbart samarbeid.

Øyvind Melsnes, Kondis24